Schimba limba
Romana
Engleza
Ne vedem pe:
Dezvoltat de Touch Media

De ce am decis lansarea acestui concept?

Perfecționarea continuă în arta stomatologiei, care în final se reflectă în calitatea serviciilor oferite pacientului, acesta din urmaa fiind principala noastră motivație. 

 

Ne-am creat propria sală de cursuri tehnologizată la maximum pentru anul 2015, fiind gândită la nivel de proiect sub conceptul minim invaziv, noua sală de cursuri fiind încadrată în standardele ecologice actuale şi diferențiindu-se prin implementarea sistemului de casă inteligentă, pe care l-am integrat pentru eficientizarea la maximum a activității clinicii şi sălii de cursuri.

 

Cum?

Această digitalizare tehnologică are avantajul ca prin apăsarea unui singur buton ne ajută să ne concentrăm doar asupra actului medical şi asupra asimilării de cunoștințe medicale în timpul cursurilor de perfecționare medicală continuă, într-o atmosferă cât mai prietenoasă de învăţare şi uşor de utilizat, necesară într-un curs/seminar/workshop practic/chirurgie live sau teoretic. 

 

Totul este organizat astfel încât să ne permită ca, pe lângă prezentările clasice de cursuri pe videoproiector, prezentările de operaţii live şi practica să poată fi în același timp transmise live în oricare locație Neoclinique şi nu numai.

 

De asemenea, avem un studio foto profesional pe care îl folosim atât pentru fotografiile pe care le facem pacienților noștri în scop medical şi pentru analiza zâmbetului, cât şi pentru cursuri profesionale organizate în aceeași tematică.

 

Pentru desfășurarea cursurilor în cadrul Neoclinique Pro, eficienţa tehnologică oferită se poate personaliza în funcție de natura cursului oferit, astfel încât, în final, după o experiență Neoclinique Pro, cel mai important lucru, şi anume informația medicală nouă primită, să se reflecte în desăvârșirea pasiunii dumneavoastră pentru zâmbete!

 

Lectorii Neoclinique Pro, naționali şi internaționali de top, sunt invitații noștri să ne transmită într-un timp scurt şi într-o manieră eficientă şi relaxată informații pe care ei le-au adunat cu pasiune, muncă şi cercetare ani sau zeci de ani la rând.

 

Capacitatea sălii de cursuri este de 22 de locuri, aceasta fiind ideală pentru cursuri, seminarii, workshop-uri, prezentări teoretice sau practice şi chirurgia live. 

 

Care este de fapt viziunea?

Calitate versus cantitate.

Viitorul stomatologiei este bazat pe conștientizarea rapidă şi vizuală a problemelor pe care pacienții le au şi a faptului că, din punct de vedere medical, stomatologia este la fel de importantă ca şi orice altă specialitate medicală şi trebuie acordată o atenție deosebită, mai ales că foarte multe cazuri pe care le avem în clinică sunt reabilitări totale funcționale şi estetice, care nu numai că reprezintă o investiție  pentru pacienți, dar le schimbă radical viața, deoarece se rezolvă multe probleme estetice, medicale colaterale şi sociale pentru foarte mulți dintre ei.

 

Este vorba de o abordare deschisă, transparentă pe care o încurajăm, oferind posibilitatea medicilor şi pacienților să lucreze în echipă, decizia finală de tratament fiind una luată împreună, conștient - echipa medicală şi pacient, acesta din urma fiind beneficiarul final.