Schimba limba
Romana
Engleza
Ne vedem pe:
Dezvoltat de Touch Media

 

V-ati inscris la un curs de la Neoclinique PRO dar nu sunteti din Bucuresti?

 

Dorim ca prin urmatoarele informatii sa va facem vizita in Bucuresti o experienta cat mai placuta si usor de planificat. Pentru a va oferi mai multe detalii despre cazare si transport, in urma inscrierii prin achitarea avansului unui curs, ne puteti contact la +40755101001 sau prin email la catalina@neoclinique.ro

 

Cum ajungeti la sediul Neoclinique PRO?

 

Suntem localizati central, in zona Bd. Unirea pe str. Theodor D. Sperantia nr 14, Sector 3, la etajul 4 al unei cladiri cu birouri. In pagina de contact gasiti si o harta si numerele de contact.

 

La ce hoteluri va recomandam cazarea, pentru a fi aproape de sala de curs:

• DoubleTree by Hilton Hotel Bucharest 4 stele (www.hilton.com);
• Capital Plaza Hotel Bucharest: 4 stele (www.capitalplaza.ro);
• JW Marriott Bucharest Grand Hotel: 5 stele ( www.marriott.com).

 

 

Ce companii de taxi va recomandam:

Speed Taxi 021 9477, au si un serviciu premium cu masini Mercedes la 3.49 lei/Km cu plata inclusiv prin card. Se pot face comenzi din aplicatia mobila.

Grant Taxi 021 9433 pentru serviciul premium, tot 3.49 lei/Km, dar au si servicii medium si low cost

Elegance Taxi 021.9688, au doar serviciul premium

 

Unde sa va petreceti timpul liber daca stati mai multe zile in Bucuresti?

 

Mall-uri - Bucuresti Mall este chiar langa sediul Neoclinique PRO la 300 de metri, iar Unirea Shopping Center cu 5 etaje si magazinele din centrul vechi sunt la 1.5 Km. Deasemenea Mega Mall se afla la 4 km de sediul nostru si AFI Palace + Plaza Mall se afla la 7 Km sau 25 de minute de mers cu masina. Toate mall-urile au si cinematografe, cu exceptia complexului de magazine Unirea.

 

Restaurante - centrul vechi situat la 10 minute de sediul Neoclinique ofera o varietate de peste 100 de terase, pub-uri si restaurante. Aici veti gasi Hanu'lui Manuc, Caru' cu bere, Curtea Berarilor sau St. Patrick Irish Pub. Deasemenea va puteti orienta dupa review-urile restaurantelor de pe tripadvisor.com

 

Parcuri - Parcul Cismigiu, Parcul Carol, Parcul Izvor si Tineretului sunt aproape de centrul orasului si parcul Herastrau, unde se gasesc si Beraria H si Hard Rock Cafe locatii in care sunt programate saptamanal concerte live, este situat in nord langa statia de metrou Aviatorilor.

 

Relaxare - va recomandam o zi petrecuta la Therme Bucuresti https://therme.ro/  , situat pe DN1 la 10 minute de aeroportul Otopeni, in localitatea Balotesti. Acesta este cel mai mare centru de wellness, si relaxare si entertainment din Europa, avand 8 piscine si 16 tobogane cu apa termala extrasa de la 3000 de metri, construite intr-un spatiu verde deosebit de frumos cu 800.000 de plante si 500 de palmieri. Cele trei zone Elysium, The Palm si Galaxy va vor oferi relaxarea necesara intr-o ambianta occidentala si luxoasa.

 

Bucurestiul are si unele din cele mai mari cluburi de noapte in care sunt invitati periodic sa concerteze artisti si DJ internationali: Bamboo, Fratelli, Bellagio, Beats of Angels